Helles linksMit arbejde / min profession:

www.egedalkommune.dk Jeg arbejder som dagplejer i Egedal Kommune, hvilket betyder, at jeg passer op til 5 børn hver dag fra kl. 7:00 til kl. 16:45 (om fredagen kl. 16:00). Jeg passer dem i vores eget hjem, og børnene er op til 3 år gamle.
(Jeg har endnu ikke fundet et ordentligt billede af det nye våbenskjold)


Min musik:

www.sir-cliff.com Jeg holder meget af musik af Cliff Richard, og jeg var da også med til koncert i Valby Hallen for en del år siden.

www.whitney-fan.com/ Musik af Whitney Huston er også godt; især musikken til Bodyguard. Jeg var ikke til koncert i Parken, da hun var her, selv om det kunne ha' været ganske sjovt.


Hobbies / øvrige interesser:

www.pfaff.com/denmark Jeg har en symaskine af mærket Pfaff. Den er jeg overordentlig tilfreds med, og jeg bruger den selvfølgelig også meget. Det er dog ikke så avanceret en model som den på billedet!

www.cieloverde.it Vi har adskillelige gange været på ferie i Italien - både med og uden mine forældre. Vi har et stort villatelt, så der er ikke pladsproblemer på trods af antallet af ferierejsende ;-)
Vi har temmeligt mange gange været på Camping Viareggio, som ligger i Toscana ca. 14 km. nord for Pisa. Der er kun 800 m til stranden gennem Pinjeskoven, og et par km. ind til byen, hvor specielt lido'en gør indtryk. Pladsen er kun noteret som en énstjernet plads, men det synes vi er uretfærdigt. Pladsen har gode badeforhold og opvaskepladser, men der er ikke noget sted, hvor man kan tilberede sin egen mad.
Forresten: Italiens bedste bager ligger kun 150 m fra pladsen. Dér får man de bedste panini'er i hele verden, og det alene er hele turen værd!


(Sidst ændret 10.12.2009)
Udvikling af hjemmesider - Made Simple! Et godt programmeringssprog! Rigtig god database! Alle tiders Linux! En fed webserver! GratisDNS.dk - Her får du mere, end du betaler for! VMware Server - Perfekt til at køre en virtuel server!