Andreas Trier LarsenJeg er født i 1995, og jeg er tvillingebror til Steffen.

Jeg er i gang med en uddannelse på gymnasiet. Hvad der skal ske derefter er stadig under overvejelse.

Én af mine største interesser er biler - forøvrigt en interesse jeg deler med Steffen! Det er især superbiler, jeg finder interessante, men formel 1 løbene og de deltagende biler/teams bliver også fulgt nøje.

Mit foretrukne feriemål er Lignano i Italien, hvor jeg har været en del gange sammen med familien. Klimaet, stranden og byen er simpelthen perfekt som sommerferiemål, og så er der en bestemt restaurant - La Botte - som vi ynder at besøge og snakke om resten af året. Byen er ét af italienernes egne foretrukne feriemål, og det tiltrækker en hel del af de italienske sportsvogne, jeg holder så meget af. Som regel ser jeg flere superbiler i de 14 dage dernede, end jeg ser herhjemme resten af året!

Jeg fangede min første fisk i Fantasisøen ved Hillerød d. 22. juni 2005. Det var en aborre, men den var ikke særlig stor. Jeg fangede også en skalle, og den ligger hjemme i fryseren, så jeg kan tage den frem en gang imellem for at kigge på den.

Du kan skrive til mig på .

(Sidst ændret 18.12.2013)
Udvikling af hjemmesider - Made Simple! Et godt programmeringssprog! Rigtig god database! Alle tiders Linux! En fed webserver! GratisDNS.dk - Her får du mere, end du betaler for! VMware Server - Perfekt til at køre en virtuel server!