Stenløse


Stenløse - verdens navle:


Ingen af os er barnefødt i Stenløse. Vi er flyttet hertil i 1996 fra Nørrebro i København, hvor vi havde en lejlighed i Ågade. Her i Stenløse har vi fundet alt dét, vi savnede inde på Nørrebro - uden at give afkald på de bekvemmeligheder, vi havde i Ågade. Vi bor nu i et meget stille område, hvilket er en markant forskel til Ågade, som har 3 vognbaner i hver retning, og så boede vi lige ud for et stoppested, hvor seks forskellige buslinjer skiftedes til at holde!

Vi havde hele forretningsstrøget på Falkonér Allé, men det er ikke noget problem, for nu har vi Stenløse Centeret! Du kan længere nede på denne side finde et link til centerets hjemmeside. Så kan du med selvsyn konstatere, hvor mange forskellige forretninger, vi har til rådighed hér.

Før havde vi kun 7-8 minutter med bussen til Københavns centrum. Nu har vi 4 minutters gang til Stenløse Station og 35 minutter med S-toget, så står vi på Københavns Hovedbanegård. Og siden vi flyttede hertil, er der kommet dobbeltspor fra Ballerup til Frederikssund, så vi har 10-minutters drift på hverdagene (20-minutters drift på andre tider).Egedal Kommune:

www.egedalkommune.dk Stenløse Kommune blev 1. januar 2007 slået sammen med Ølstykke og Ledøje/Smørum Kommune. De tre kommuner blev enige om at kalde sig Egedal. Hvis du er interesseret i lidt tørre fakta om Egedal Kommune, så har du her et link til den officielle hjemmeside.


Stenløse Center:

www.egedalcentret.dk Der er mange butikker i Stenløse Centeret, så uanset hvad man har behov for, så kan man finde det her. Centeret har ganske vist skiftet navn til Egedal Centret, men i folkemunde vil det nok hedde Stenløse Center mange år fremover.
På centerets hjemmeside findes en oversigt over butikkerne og lidt om planlagte arrangementer.


Hvor ligger Stenløse?


Vis stort kort
Hvis du ikke er klar over, hvor Stenløse ligger, kan du finde ud af det ved hjælp af kortet her til venstre. Kortet er et fuldt funktionelt Google Maps kort, så det er bare at zoom'e ud, til du "opnår landkending" ;-)


(Sidst ændret 14.10.2022)
Udvikling af hjemmesider - Made Simple! Et godt programmeringssprog! Rigtig god database! Alle tiders Linux! En fed webserver! GratisDNS.dk - Her får du mere, end du betaler for! VMware Server - Perfekt til at køre en virtuel server!