Familien Trier Larsen


Velkommen til The White House!Velkommen til familien Trier Larsens hjemmeside. Vi er en familie på fire; en fader, en moder og to sønner.

"Trier Larsen" findes både på Sjælland og i Jylland, men denne del af familien har valgt at bosætte sig i Stenløse.

Vores hjemmeside kan bruges af interesserede til at få et indblik i, hvem vi er, og hvad der interesserer os. Til dette formål har hvert familiemedlem en præsentationsside, en linkside og en CV-side. Der plejer at være et fotoalbum med billeder fra vores hverdag og vores ferier, men det er for tiden inaktivt, da det valgte system ikke kan køre under den nyeste PHP-version. Endelig er der en nyhedsside, så familie og venner kan holde sig orienteret om, hvad der foregår hos os i Stenløse.

Fælles for alle i familien er, at vores foretrukne måde at holde ferie på er kør-selv ferier til Frankrig, Østrig, Italien og en gang imellem Danmark.

Vi har også det til fælles, at vi alle er bidt af "en gal flyvemaskine". Derfor er husstanden medlem af foreningen DC3 Vennerne, hvor vi en gang hvert år tager med ud på en flyvetur i foreningens gamle fly. Der er billeder fra nogle at turene i vores Fotoalbum.
Fra venstre: Helle, Andreas, Steffen og Gert.


(Sidst ændret 11.07.2017)
Udvikling af hjemmesider - Made Simple! Et godt programmeringssprog! Rigtig god database! Alle tiders Linux! En fed webserver! GratisDNS.dk - Her får du mere, end du betaler for! VMware Server - Perfekt til at køre en virtuel server!