Familien Trier Larsen


Velkommen til The White House!


(Vi ved det - vores side trænger til at blive ajourført!)Velkommen til familien Trier Larsens hjemmeside. Vi er en familie på fire; en fader, en moder og to sønner.

"Trier Larsen" findes både på Sjælland og i Jylland. Denne del af familien er fra Sjælland og har valgt at bosætte sig i Stenløse. Det er dog kun de to gamle, der stadig bor i Stenløse, da drengene er flyttet til deres egne steder i henholdsvis Herlev og Ballerup - altså stadig Sjælland ;-)

Vores hjemmeside kan bruges af interesserede til at få et indblik i, hvem vi er, og hvad der interesserer os. Til dette formål har hvert familiemedlem en præsentationsside, en linkside og en CV-side. Der plejer at være et fotoalbum med billeder fra vores hverdag og vores ferier, men det er for tiden inaktivt, da det valgte system ikke kan køre under den nyeste PHP-version. Vi leder efter en erstatning for det, så fotos igen kan blive tilgængelige.
Endelig er der en nyhedsside, så familie og venner kan holde sig orienteret om, hvad der foregår hos os i Stenløse/Herlev/Ballerup.

Vores foretrukne måde at holde ferie på har været kør-selv ferier til Frankrig, Østrig, Italien og en gang imellem Danmark. De senere år har der også sneget sig et par charterferier ind - især hos de yngre i familien. Det ultimative mål er en tur til Australien for at besøge Helles kusine Janni og hendes familie: Alen og Max.

Vi har også det til fælles, at vi alle er bidt af "en gal flyvemaskine". Derfor er husstanden medlem af foreningen DC3 Vennerne, hvor vi en gang hvert år tager med ud på en flyvetur i foreningens gamle fly. Der er billeder fra nogle at turene i vores Fotoalbum, der som tidligere nævnt desværre ikke virker for tiden.
Fra venstre: Helle, Andreas, Steffen og Gert.


(Sidst ændret 01.10.2022)
Udvikling af hjemmesider - Made Simple! Et godt programmeringssprog! Rigtig god database! Alle tiders Linux! En fed webserver! GratisDNS.dk - Her får du mere, end du betaler for! VMware Server - Perfekt til at køre en virtuel server!