Helle LarsenJeg er født i 1963 og er den stolte moder til Steffen og Andreas. Oprindeligt hed jeg Nielsen til efternavn, men da Gert og jeg blev viet i 1995, fulgte vi traditionen, så vi alle hedder Larsen.

Jeg er vokset op i København på Nørrebro. Jeg har en søster, der via en omvej til Bellinge ved Odense også har fundet ud af, at Stenløse er et dejligt sted. Så nu bor vi næsten dør om dør, og det trives vi og vores familier ganske godt med.

Jeg har været dagplejer i Stenløse, Egedal Kommune, hvor jeg hver dag passede 4 børn i alderen 1 til 3 år. Flokken kunne dog udvides, hvis der var fravær blandt de andre dagplejere i den gruppe, jeg tilhørte.

Mine interesser er min familie, min symaskine, ferie, Sudoku, lytte til musik m.m. Om sommeren nyder jeg at opholde mig i vores have, hvis vejret tillader det.

Du kan skrive til mig på .

(Sidst ændret 27.09.2022)
Udvikling af hjemmesider - Made Simple! Et godt programmeringssprog! Rigtig god database! Alle tiders Linux! En fed webserver! GratisDNS.dk - Her får du mere, end du betaler for! VMware Server - Perfekt til at køre en virtuel server!