Gert Trier LarsenJeg er født i 1956 på Frederiksberg, jeg er gift med Helle, og jeg er den stolte fader til Steffen og Andreas.

Jeg har hovedsaligt arbejdet med IT, og det gjorde jeg fra 1987 til 2020. Jeg har aldrig fortrudt, at jeg gjorde en af mine hobbies til mit levebrød.

Jeg har mange interesser, som jeg forsøger at få tid til. I flæng kan nævnes havearbejde, ølbrygning, min PC, fly, tog (inkl. modeltog), astronomi, fossiler, lytte til musik o.m.a. Når man interesserer sig for PC'ere og havearbejde, kan det næsten ikke undgås, at interesserne sæson-opdeles. Der er ikke meget tid til overs til PC'en, når vejret er så godt, at man kan opholde sig udenfor i haven!

For tiden er det især ølbrygning, der får min opmærksomhed. Sammen med min svoger Børge har vi investeret i et bryganlæg, og vi har været hos Albryg i Nyrup for at blive undervist i ølbrygningens kunst. Se mere om det i BrewBlog under Programmer i menuen.

Du kan skrive til mig på .

(Sidst ændret 27.09.2022)
Udvikling af hjemmesider - Made Simple! Et godt programmeringssprog! Rigtig god database! Alle tiders Linux! En fed webserver! GratisDNS.dk - Her får du mere, end du betaler for! VMware Server - Perfekt til at køre en virtuel server!