Nyheder

11/12 - 2019

Opgradering af internet-forbindelsen


Vores internet-forbindelse bliver snart opgraderet.


Det er en stor glæde at kunne fortælle, at vores internet-forbindelse i løbet af år 2020 vil blive opgraderet til 1 gigabit - begge veje.

Planen er, at det skal ske i juni, men vi forventer dog en vis forsinkelse, så det nok først sker i det tidlige efterår.

Vores nuværende forbindelse er på 20 megabit ned og 2 megabit op - hvilket er, hvad YouSee formår at få igennem kobberkablet til vores adresse.

Vi er hoppet med på vognen her i Stenløse, da firmaet Gigabit tilbød at lægge fibernet ned i hele området, hvis tilslutningen var tilstrækkelig stor. Det viste sig, at det var den, så gravearbejdet starter umiddelbart efter nytåret 2020.

Især dem, der har en mailadresse på TheWhiteHouse.dk, vil få glæde af dette, når mail tilgås uden for vores adresse, da selv store mails vil kunne hentes næsten uden ventetid ;-)

(Sidst ændret 05.10.2010)
Udvikling af hjemmesider - Made Simple! Et godt programmeringssprog! Rigtig god database! Alle tiders Linux! En fed webserver! GratisDNS.dk - Her får du mere, end du betaler for! VMware Server - Perfekt til at køre en virtuel server!